Украина

10 положительных отзывов о Послуги евакуатора по всій Україні Доставка авто з Європи

Рейтинг службы 9.9
Перевезення авто по Україні
Отлично!

Дякую , оперативно проконсультували звязали з водієм та за пару годин забрали авто!

Показать весь отзыв
Отлично!

Дякую за доставку, рекомендую!!!

Показать весь отзыв
Ответ службы01 сентября 2022

Володимире, нам приємно, що Ви залишились задоволені нашими послугами. Будемо раді співпрацювати з Вами знову.

Показать весь отзыв
Отлично!

Дякую за доставка в місто Харків рекомендую !

Показать весь отзыв
Ответ службы12 августа 2022

Добрий день, Іване! Дякуємо Вам за замовлення та рекомендацію. Раді були Вам допомогти. Звертайтесь. Бажаємо гарного настрою :)

Показать весь отзыв
Отлично!

Замовляла евакуатор для доставки авто після ДТП. Усім задоволена, щиро рекомендую.

Показать весь отзыв
Ответ службы22 июля 2022

Добрий день, Оксано ! Дякуємо, що задоволені нашою роботою, завжди домопожемо у будь-який момент )

Показать весь отзыв
Отлично!

Звертався за послугою евакуатора в Чернігів все супер , сервіс- рекомендую !!!

Показать весь отзыв
Ответ службы16 июля 2022

Дуже дякуємо за довіру !

Показать весь отзыв
Отлично!

Доставляли авто Чернівці - Київ , диспетчер молодець зразу звязала з водієм , водій завжди був на звязку та шкидко доставив авто. РЕКОМЕНДУЮ!

Показать весь отзыв
Ответ службы10 июля 2022

Доброго дня , дякуємо за відгук , завжди допоможемо у будь-який момент )

Показать весь отзыв
Отлично!

Замовляли евакуатор після ДТП. Доставили машинку швидко та акуратно, без проблем. Послугою задоволена, рекомендую

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Вдячні за довіру!

Показать весь отзыв
Отлично!

Звертався до цієї компанії за допомогою перевезти два авто. Диспетчер все гарно пояснила та водій за пару годин забрав вже авто. Швидкість і якість було забезпечено!Рекомендую

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Дуже дякуємо , що звернулися до нас та були задоволені швидкою та якісною послугою

Показать весь отзыв
Отлично!

Дякую за швидку доставку ! Буду рекомендувати

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Дякуємо за довіру )

Показать весь отзыв
Отлично!

Замовляв доставку авто Львів - Київ Усе чудово Приїхало авто Рекомендую !!!

Показать весь отзыв
Ответ службы09 июня 2022

Дякуємо, що звернулися саме до нас!

Показать весь отзыв
Отлично!

Дякую за швидку доставку!

Показать весь отзыв
Ответ службы09 июня 2022

Дякую за довіру , завжди раді допомогти )

Показать весь отзыв

Остались вопросы?

Напишите нам, мы поможем с любым вопросом по работе с сервисом