Украина

Отзывы о Послуги евакуатора по всій Україні Доставка авто з Європи

Рейтинг службы 9.7
Перевезення авто по Україні
Ужасно
Жалоба

Для чего позиционировать себя, как супер сервис если по факту пустая трата времени? Как можно полтора часа считать стоимость перевозки? Вы от балды те цены ставите? Не могу рекомендовать никому! Пока морочили голову, другая фирма справилась с задачей и перевезла машину! Как будто не деньги зарабатываете, а в игры играете...НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Показать весь отзыв
Ужасно
Жалоба

Дуже довгоооо,весь час просять щось чекати. На питання не можуть дати відповідь.Не рекомендую!

Показать весь отзыв
Ужасно
Жалоба

Не задоволений сервісом. Все дуже довго,кажуть що не можуть звязатися з водієм і просять весь час чекати,не рекомендую!

Показать весь отзыв
Отлично!

Замовляла евакуатор для доставки авто після ДТП. Усім задоволена, щиро рекомендую.

Показать весь отзыв
Ответ службы22 июля 2022

Добрий день, Оксано ! Дякуємо, що задоволені нашою роботою, завжди домопожемо у будь-який момент )

Показать весь отзыв
Ужасно
Жалоба

Професіоналізму 0! Три години звязують з водієм,а він взагалі є? НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Якщо звісно цінуєте свій час.

Показать весь отзыв
Ответ службы20 июля 2022

Добрий день, Василю. Дякуємо за Ваш фідбек, це допомагає нам розвиватися та ставати кращими для Вас :) Нам прикро, що Ви залишились незадоволені нашими послугами, але ми любимо та цінуємо кожного нашого клієнта й впевнені, що кожен диспетчер виконує свою роботу на найвищому рівні. Гарного дня ❤️

Показать весь отзыв
Отлично!

Звертався за послугою евакуатора в Чернігів все супер , сервіс- рекомендую !!!

Показать весь отзыв
Ответ службы16 июля 2022

Дуже дякуємо за довіру !

Показать весь отзыв
Отлично!

Доставляли авто Чернівці - Київ , диспетчер молодець зразу звязала з водієм , водій завжди був на звязку та шкидко доставив авто. РЕКОМЕНДУЮ!

Показать весь отзыв
Ответ службы10 июля 2022

Доброго дня , дякуємо за відгук , завжди допоможемо у будь-який момент )

Показать весь отзыв
Ужасно

Все що гарно-картинка. Більше нічого. Ви привернули увагу до себе,але не більше. Оператор,яка не може двох слів звязати, не може проконсультувати! Якісь казки про уточнення ціни. Так і скажіть,що шукаєте водія на якому зможете більше заробити! Сервіс 0 Професіоналізм 0 Лише картинка Прикро,що потратив свій час на вас

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Нам прикро, що Ви незадоволені послугами, проте у нас працюють оператори лише з досвідом. І раніше таких ситуацій не траплялось. Ми впевнені у професіоналізмі кожного працівника. Дякую за відгук, візьмемо до уваги!

Показать весь отзыв
Ужасно
Жалоба

Обещали найти машина, сначала рассказывала,что не может дозвонится к водятеля, потом еще что-то. В результета вызвала другую службу. Все очень медленно и не точно. Не рекомендую

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Добрий вечір. Дякуємо Вам за відгук. Ми намагаємось якомога швидше дати відповідь на кожне замовлення, чітко вказуючи ціну, але іноді бувають ситуації, які залежать не лише від нас.

Показать весь отзыв
Отлично!

Замовляли евакуатор після ДТП. Доставили машинку швидко та акуратно, без проблем. Послугою задоволена, рекомендую

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Вдячні за довіру!

Показать весь отзыв
Отлично!

Звертався до цієї компанії за допомогою перевезти два авто. Диспетчер все гарно пояснила та водій за пару годин забрав вже авто. Швидкість і якість було забезпечено!Рекомендую

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Дуже дякуємо , що звернулися до нас та були задоволені швидкою та якісною послугою

Показать весь отзыв
Ужасно
Жалоба

Обіцяли знайти машину для перевезення по ПДВ-ні машини,ні сервісу. Не можу рекомендувати

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Доброго вечора , вибачте за незручності

Показать весь отзыв
Отлично!

Дякую за швидку доставку ! Буду рекомендувати

Показать весь отзыв
Ответ службы07 июля 2022

Дякуємо за довіру )

Показать весь отзыв
Отлично!

Замовляв доставку авто Львів - Київ Усе чудово Приїхало авто Рекомендую !!!

Показать весь отзыв
Ответ службы09 июня 2022

Дякуємо, що звернулися саме до нас!

Показать весь отзыв
Отлично!

Дякую за швидку доставку!

Показать весь отзыв
Ответ службы09 июня 2022

Дякую за довіру , завжди раді допомогти )

Показать весь отзыв

Остались вопросы?

Напишите нам, мы поможем с любым вопросом по работе с сервисом